Helyi közélet

2007.11.19. 08:02

A mi kis síparadicsomunk

<p>Hiába kétlik egyesek, mondhatom: örömmel számolunk be, ha valami igazán jó hír van, valami kisebb- nagyobb sikertörténet játszódik le környezetünkben. - <STRONG>Pap Gyula jegyzete.</STRONG></p>

Annak is nyomós oka van, hogy miért nem ez uralja lapfelületeinket és nem is feltétlenül a jó hír fogadására képtelenségünk az oka. Egyszerűen – bízom benne az olvasók nagy részével együtt – természetesnek tartjuk, ha jól mennek a dolgok. (Persze, tudom nagyon nem mennek jól egyes ügyek, nevezhetjük akár tarthatatlannak is - azokról máskor.)

A bükki síközpont az első adandó alkalommal – a tavalyi ínséges időszak után – megnyitotta kapuit. Az emberek remekül reagáltak, nem vakargatták a fejüket, hogy hátha nem is jó a , biztos nem lehet parkolni ... Kapták magukat, a családot és "felugrottak" szánkózni, síelni, levegőzni - vagy ezren. Akadtak kisebb műszaki gondok, nem biztos, hogy ideális ütemben indultak a felvonók, panaszosok mindig vannak, de délutánra kipirult arcú gyerek- és felnőttsereg távozott egy üdítő nap élményével.

Így most egy pozitív történésről adhatunk számot, azoknak is akiket azzal a bizonyos hat lóval sem lehet - különböző okokból - oda kivonszolni.
A megkérdezettek a helyszínen egybehangzóan értékeltek: egy kellemes családi programhoz, egy egészséges kikapcsolódáshoz ideális helyszín a Mi Bánkútunk.

- Pap Gyula -

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában