Helyi közélet

2007.10.20. 08:27

Állatszépségverseny az Állatsegítők bálján

<p>Miskolc - A Miskolci Állatsegítő Alapítvány – a hagyományokhoz híven –idén novemberben is megrendezi jótékonysági bálját, melynek bevételét a az új menhely építésére fordítják. A bálon állatszépségversenyt is rendezek portálunkkal közösen.</p>

A november 17-én, este 7 órakor kezdődő bálon a köszöntőt követően „mini” állatszépségversenyt rendeznek lapunkkal és internetes portálunkkal, a Borsod Online-nal közösen. A meghívásos vetélkedés döntőjében a bál vendégei szavazhatnak a helyszínen szerzett benyomások alapján nekik leginkább tetsző kutyusra és cicusra. A döntőbe a Borsod Online-on szerzett voksokkal juthatnak majd be a kedvencek. A további részleteket figyeljék lapunk jövő heti lapszámaiban és a BOON-on.
A bálnak a népkerti Vigadó étterem szolgál helyszínül, s még sok asztal vár vendégre. Jöjjenek el Önök is, cselekedjünk együtt a gazdátlan, kóbor állatokért!


 

Asztalfoglalás

[email protected], vagy a Népkerti Állatklinika Kkt. állatorvosi rendelője (Miskolc, Lévay u. 1.). Tel.: 46/555-433, 30/232-1890, 30/9453-444, 20/926-9233

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában