Helyi közélet

2007.10.20. 15:38

KiBOONtakozás nagyszínpadon!

<p>Miskolc - Már színpadon is nyomulnak zenekaraink a Vian klubban. Most szombatra a Vologda Városrészt, a Lost Symphonyt és a Félálom zenéjét ajánljuk, akik nagyszínpados fellépést nyerhetnek.</p>

BOONtakozz ki programunk a nagy megmérettetések idejéhez érkezett, persze várjuk a további jelentkezőket, hadd szóljanak a helyi dalok a zene.boon.hu-n. Eddig a Bárányfelhő  derűs muzsikája szólt a Vianban, Bigyóék adták a borsodi popot , és az Otila és Mockba zenekarok is felléptek. Most, szombaton jön a Vologda Vr. adja az alternatív miskolci zenét és a versszerű szövegeket, az instrumentális Lost Symphony virtuózgitárjátéka és a Félálom rockos dalai is felcsendülnek szombaton.

A múltkor a Bárányfelhőért odavoltak a lányok

Szavazz a BOONon és a Vianban!

A zenekarokat a zene.boon.hu-n és a Vianban, a BOONtakozz ki ládába leadott szavazatoddal támogathatod, minél több voksot kap minél több helyről egy banda, annál nagyobb az esélye a fődíjra, és így tízezrek előtt játszhatnak szilveszterkor nagyszínpadon. Most, október 20-án, szombaton ismét kiBOONtakozás és ereszd el a hajam lesz a Vianban, ahol szavazhatsz a Félálom rockzenekara, Bodor Máté intstrumentális bandájára, a Lost Symphonyra és a Vologda Városrészre is. Aztán november 24-én, az Acoustyc Enemy újra bemutatja mi is az a borsodi pop, a keményebb műfajt a PieOnEar adja, akik a Katapulton is csípőből hozták a közönségdíjat. És hogy hova juttathatod a haverokat? Nagyszínpadra, a három legütősebb zenekar a zene.boon.hu-nak és a szilveszteri buli szervezőinek köszönhetően az év utolsó napján, a belvárosban, a nagyszínpadon, ahol jó meleg van és király a cucc, játszhat a sztárvendég előtt a több tízezres tömegnek. Tudod, öreg, ez az a színpad, amit a pesti nagy neveknek építenek, lehet, hogy ti is jól szólnátok ott? Hát kapjátok össze magatokat, gyerünk a BOON-ra és a Vianba! Az nevet, aki év végén mehet. Nagyszínpad, nagy cucc, nagy közönség, na, ez a penge Drágáim, nem a neonfények!
JA

Kapcsolódó anyagok:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában