Helyi közélet

2007.10.10. 07:50

Gombászás közben érte el a halál

<p>Sátoraljaújhely - A város környéki hegyekben holtan találták meg kedden délután azt az ötven esztendős férfit, aki még hétfőn indult el gombázni, de estére nem tért haza.</p>

A bejelentést követően a rendőrség, erdészek és ismerősök kezdték el keresni az eltűnt férfit. A férfi - aki visszavonulásáig tűzoltóként dolgozott - kutatásába kedden délben bekapcsolódott a Spider Miskolci Speciális Mentők csapata is és végül a keresés késő délután hozott eredményt.

A holtan talált férfi mellett volt a motorja is, amivel útnak indult egy nappal korábban. A halottszemle során idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A halál pontos okát az igazságügyi szakértői boncolás során állapítják meg. Nem zárható ki, hogy hirtelen fellépő infarktus végzett a férfivel.

PT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában