Garázda

2024.05.18. 09:30

A zenegépen vezette le a dühét a részeg férfi Kazincbarcikán

A férfi cselekménye következtében a zenegép kijelzője betört, míg az asztal teteje eltört, így az használhatatlanná vált.

Boon.hu

Feldühítette a zenegép

Fotó: Giorez

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2023. december 18-án 21 óra körül Kazincbarcikán, egy bárban italozott a barátaival, miközben a bárban lévő zenegépet is használta.  

A vádlott ittasságából és magánéleti problémáiból kifolyólag – valamint azért, mert szerinte a zenegép nem megfelelően működött - annyira ideges lett, hogy kiabálni, szitkozódni kezdett és két alkalommal, nagy erővel, ököllel megütötte a zenegép kijelzőjét, majd belerúgott a zenegép alatt lévő asztalba.
A férfi cselekménye következtében a zenegép kijelzője betört, míg az asztal teteje eltört, így az használhatatlanná vált. A vádlott a cselekményével összesen 312.680 forint kárt okozott a bár üzemeltetőjének, mely nem térült meg.

Pénzbüntetést kaphat 

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában