Garázda

2024.04.15. 08:40

Leemelte és a haragosához vágta a kertkaput Girincsen

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Boon.hu

Eldurvult a girincsi verekedés

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a férfi 2023. július 6-án 18 óra körül a sértett férfi girincsi lakóhelyén több másik személy társaságában szeszes italt fogyasztott. Az ittas állapotban lévő vádlott és a sértett között az utcai kapuban kölcsönös szóváltás alakult ki, melynek során a vádlott az utcán, a kapu előtt állva rárúgta a bejárati kaput a sértettre. A vádlott rúgásának erejétől a kapu a sértettre csapódott, aki ettől a földre esett. Ezt követően a vádlott a tartószerkezetről leemelte a bejárati kaput, és azt a földön lévő sértetthez vágta.

Kórházba szállították 

A sértett a vádlott cselekménye következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A sértettet a mentők a sérüléseinek ellátása céljából kórházba szállították. A sértett a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt nem terjesztett elő. A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség a vádlottal szemben elzárás büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában