Ilyet!

2024.02.22. 15:04

Tört-zúzott az ámokfutó egy miskolci parkolóházban + fotók

A férfi egy miskolci parkolóházban nyolc kocsit rongált meg. De nem ez volt az első alkalom.

Ez az autó is az "áldozata" lett a férfinak.

Forrás: police.hu

Rongálás és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves helybeli lakossal szemben. A fiatalember 2022. július 4-én egy miskolci parkolóházban nyolc kocsit rongált meg, melyek során leginkább visszapillantó tükröket tört le. A rendőrségre érkezett bejelentés után a férfit a járőrök még a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a garázda rongálót gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során az elkövető elmondta, felidegesítette magát a parkolóban, hogy egyeseknek mennyi pénzük van, hogy ilyen drága autókat tudnak vásárolni.

A nyomozók az eljárás során azt is megállapították, hogy a fiatalember számláján további 11 rendbeli autórongálás van, melyeket 2022. május 15-e előtt követett el Miskolc belvárosában.

A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában