boon.hu video

2023.12.11. 12:03

A gyerekek hívtak segítséget a meggyilkolt anyjukhoz (fotókkal, videóval)

Portálunk munkatársai Sajószentpéteren jártak, ahol a vasárnap éjszakai tragikus emberölési eset részleteit tudtuk meg.

Ujlaki Attila

Itt történt a targikus eset

Fotó: Bujdos Tibor

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Varga Rudolftól tudtuk meg, hogy vasárnap késő este - 11 óra körül - érkezett a bejelentés a tevékenységirányító központba, hogy egy férfi megszurkálta élettársát. A  Sajószentpéterre, a helyszínre érkező rendőrök egy életveszélyesen megsérült nőt találtak, többszörös késszúrásokkal testszerte. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de az áldozat a helyszínen meghalt. Az elkövetéssel gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást.

Két kisgyermek maradt hátra

„Az öcsém leszúrta a feleségét” – mondta hétfőn délelőtt portálunknak Sajószentpéteren annak a férfinak a testvére, akit a rendőrség a gyilkosság elkövetésével gyanúsít. Információnk szerint sorozatosan szúrt a gyilkos. 

A feltételezett gyilkos férfi testvére, aki nevét és arcát nem vállalta elmondta, hogy nagyon megtörte őket az eset. „Féltékenységből ölhetett, mert az elhunyt felesége Hollandiába dolgozott és több megcsalásra utaló jelet is tapasztalt” – mondta. Hangsúlyozta: teljesen tönkre megy az életük, mert két kisgyermek maradt hátra, akiknek a sorsa egyelőre kérdéses. 

Féltékenység állhatott a háttérben 

„Semmit nem sejtettünk, este csak a televíziót néztük, amikor a csörgött a telefonunk és az öcsém lányai hívtak, hogy mi történt az anyjukkal” – részletezte. Azt is elmondta, hogy semmilyen előzménye nem volt annak, hogy a testvére ilyen brutális tettre készül. 

„Itt lakunk egy udvarban, így átjöttünk és a gyerekek sírva fogadtak, mi hívtuk a mentőket egyből majd később a rendőrök is megérkeztek” – mondta. Arra is kitért, hogy a gyermekeket nagyon megviselte az eset, mert egyelőre azt sem tudja, hogy mi lesz a sorsuk.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában