Óvatosan!

2023.11.28. 08:44

Rengeteg balesetet hozott a kedd reggeli havazás Borsodban

Boon.hu

Leesett a hó, sok a baleset. A fotó illusztráció.

Baleset történt kedd reggel Miskolcon, a Kossuth Lajos utcában. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Baleset történt Miskolcon, a Bedeghvölgy utca 23. szám előtt. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Baleset történt Ózdon is, a Brassói úton. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Baleset történt a 37-es úton. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 30 perc. A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

Baleset történt Pálházán, a Vásártéri utcában. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. Félpályás útlezárás van érvényben az Arany János utca 1. és a Vásártéri utca 4. szám környékén.

Baleset történt Miskolcon, a Görgey Artúr utca 36.sz  helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Baleset történt az M30-as autópálya Budapest irányából vezető oldalon a 60. kilométerszelvénynél. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Baleset történt Szendrőn is, a Széchenyi utcában. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Forgalomkorlátozásra kell számítani a 37-es úton, Bodrogolaszinál. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. Torlódás várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában