Útzár

2023.10.09. 15:34

Hatalmas csattanás a 35-ös úton, két súlyos sérült!

Sajószöged, Nagycsécs - A 11-es és 12-es kilométer között teljes szélességében lezárták a 35-ös főutat. Egy személykocsi és egy kisteherautó ütközött össze.

Boon.hu

MIndkét autó az árokban között ki.

Még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 35-ös főút 11-es és 12-es kilométere között, Sajószöged és Nagycsécs között - tudta meg a boon.hu. A baleset következtében mindkét gépkocsi az árokba csúszott. Az esethez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemeltek két embert az egyik járműből.  

Fotó: Fotó: Pécsi János tűzoltó hadnagy (Tiszaújvárosi HTP)

A műszaki mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, hogy kerülni Tiszaújváros felől a hejőbábai elágazásnál lehet, Nyékládháza irányából pedig már a muhi körforgalomnál elterelik a járműforgalmat.

Mint megtudtuk, a balesetnek két súlyos és két könnyebb sérültje van.

Fotó: Pécsi János tűzoltó hadnagy (Tiszaújvárosi HTP)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában