Rendőrségi összefoglaló

2023.09.20. 10:30

Ennyien estek bűnbe Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kedden

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Az Encsi és Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2023. szeptember 19-én engedély nélküli vezetés, és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított eljárást - tudta meg a boon.hu. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen nyolc főt fogtak el és tizennégy személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból egy ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még a sofőr balesetet okozhatott volna.

10 baleset 24 óra alatt

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában