Vízbe fulladt

2023.08.20. 09:06

Holttestet találtak a Bodrogban

Sárospatakon esett a folyóba a férfi, Bodrogolaszinál találták meg a holttestét.

Boon.hu

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Augusztus 14. 14:33-kor érkezett a Neptun Mentőcsapat búváregységéhez a második riasztás a B.-A.-Z. Vármegyei Rendőr-főkapitányság TIK Ügyeletéről, miszerint Sárospatakon a Bodrog hídjáról egy 36 éves férfi vízbe esett.

A Neptun Mentőcsapat búváregységének három tagja, egy kutyája és társszervezetük két szakembere, azonnal a helyszínre sietett, hogy minél hamarabb meg tudják kezdeni a vízirendészet munkatársaival a keresést.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

A szemtanúk információi alapján és két kamera felvételei alapján le tudtuk követni az eseményt, így azon területen kezdtük meg a keresést szonárral és a kutya segítségével. Sötétedésig történő keresés nem vezetett sikerre az elmerült személy felkutatására.

Csütörtök délután társszervezetünk két szakembere ismét vízre szállt és sötétedés előtt sikerült a holttestet megtalálniuk és Bodrogolaszinál a helyszínelő rendőr kollégák részére átadni 

– számolt be róla a Neptun Mentőcsapat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában