Még aznap őrizetben

2023.08.31. 14:21

Az önkormányzat asztalosműhelyéből is lopott egy fiú Ormosbányán

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a fiatalembert, aki az Ormosbányai Önkormányzat asztalosműhelyéből és egy családi ház udvaráról lopott.

A kazincbarcikai rendőrök elfogták a fiút

Forrás: police.hu

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 17 éves ormosbányai fiúval szemben. Az elkövető 2023. augusztus 24-én 8 óra előtt betört az Ormosbányai Önkormányzat asztalosműhelyébe, valamint még aznap bemászott egy családi ház udvarára is, és egy sarokcsiszolót, 95 liter üzemanyagot, illetve egy mikrohullámú sütőt tulajdonított el.

A rendőrök a sikeres adatgyűjtésnek köszönhetően a fiút még aznap azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előterjesztést tett az elkövető letartóztatásának indítványozására is, mivel a gyanúsítottal szemben más ügyben is folyik büntetőeljárás – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában