Közlekedés

2023.03.01. 19:24

Csattanás a Kiliánban – új információkkal frissítve!

A közlekedési baleset a Kandó-Kiss Tábornok csomópontban történt szerdán 16 óra után.

Forrás: Kiliándéli Közösség facebook oldala

Frissítés:

A vétlen sofőr sérült meg könnyebben a balesetben. 

Szerdán délután 4 óra után közlekedési baleset történt a Kilián lakótelepen a Kiss tábornok és Kandó Kálmán utca kereszteződésében. Két személyautó ütközött össze elsőbbség megadásának elmulasztása miatt. A vétlen sofőr könnyebben sérült meg, adott tájékoztatást a boon.hu-nak Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

---

A személyi sérüléssel járó baleset figyelmetlenségből következhetett be. A Kiliándéli Közösség facebook oldalán osztotta meg az esetet, felhívva a figyelmet az ott elhaladó védett útra, valamint a 30 km/h sebességhatár betartására. 

16 óra után kemény ütközés történt a Kandó-Kiss Tábornok csomópontban, ami személyi sérüléssel, sőt lehet gyerek sérülésével is járt. Sokan nem tudják, de a Bükk felől a védett úton érkezőknek 30 km/h az engedélyezett maximális sebesség, illetve a rálátási viszonyok és a rosszul "megcsinált" miskolci közlekedés miatt sajnálatosan megnőtt autóforgalom. Tudtad-e, hogy 30 km/h sebességgel haladva a fékút nincs 5 méter, azaz egy autó hossza? Csak remélni tudjuk, hogy a zebrán nem volt iskolából hazatérő gyerek!

Forrás: Kiliándéli Közösség facebook oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában