Féltékenység

2023.03.12. 10:30

Az adventi vásáron csattant az ököl Tiszaújvárosban

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló bal arcfél zúzódást és orrzúzódást szenvedett el.

ÉM

Se szó, se beszéd, arcon vágta...

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A felbőszült férfi 2022. november 27-én 18 óra körül Tiszaújvárosban, a Városháztéren tartott, mindenki számára nyitva álló adventi ünnepi nyilvános rendezvényen odament a volt élettársával párkapcsolatban élő férfihez, akit minden előzmény nélkül arcon ütött.

Könnyű testi sértés 

A vádlott bántalmazása következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló bal arcfél zúzódást és orrzúzódást szenvedett el, mellyel összefüggésben könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő. A vádlott ezen kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. Az ügyészség a vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában