Súlyos testi sértés

2023.03.12. 16:30

Alaposan összeverte ivócimboráját Cigándon

Törések, zúzódások, vérömleny keletkeztek az ütések miatt.

ÉM

Súlyos sérüléseket okozott ivócimborájának (illusztráció)

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2022. november 9-én délután, a cigándi lakásán felkereste a barátját és együtt nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Ennek okán közöttük vita alakult ki, melynek során vádlott a ház udvarán több esetben ököllel megütötte illetve megrúgta a másik férfit, melynek során mindketten a földre kerültek. A vádlott cselekményének a sértett helyszínre érkező felesége vetett véget, ezt követően a vádlott otthonába távozott.

Nyolc napon túl 

A bántalmazás folytán a sértett a bal oldali belboka töréses, a bal oldali sípcsont töréses, a jobb arccsont szemgödri részének töréses sérüléseit valamint a jobb oldali szemöldök repesztett, illetve a jobb oldali pápaszem vérömlennyel járó sérüléseit szenvedte el, melyek gyógytartama 8 napon túli, ténylegesen mintegy 60 nap. Az ügyészség a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában