Veszélyes közlekedés

2022.07.15. 13:06

„Az a lényeg, hogy élünk és nem halt meg senki”

A járőrök előtt haladva, „Előzni tilos!” közúti jelzőtábla tiltása ellenére előzött meg egy traktort egy autós Mezőkövesd közelében. A rendőrök azonnal intézkedtek vele szemben.

Forrás: police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei szolgálatuk ellátása során 2022. július 14-én a reggeli órákban a 3-as számú főúton -  Mezőkövesd közelében - észlelték, hogy egy előttük haladó gépkocsi vezetője a kihelyezett „Előzni tilos!” közúti jelzőtábla tiltása és az úttestre festett záróvonal ellenére megelőzött egy traktort.

A rendőrök azonnal megállították a szabálytalan sofőrt, aki „Az a lényeg, hogy élünk és nem halt meg senki” megszólalással kommentálta a történteket.

Az intézkedő járőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a szabálysértési hatóság az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése szabálysértés elkövetése miatt 20.000 forint kötelező összegű pénzbírsággal sújtotta, valamint indokoltnak tartotta a járművezetéstől három hónapra történő eltiltását is.

A szabályokat tartsuk be!

„…hogy mindenki hazaérjen!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában