Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.03.30. 10:21

Rendzavarás és jogsi nélküli vezetés történt az elmúlt 24 órában

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Fotó: Shutterstock

A Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság 2022. március 29-én rendzavarás és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított eljárást.

 

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

 

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi járőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

 

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 16 személyt fogtak el – közöttük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján -, illetve 18 személyt állítottak elő, továbbá három gépjárművezetői engedélyt vettek el az igazoltatás helyszínén.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés 14 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában