Lezárt ügy

2022.03.24. 16:29

Az ismerősét rabolta ki

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett, és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 52 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. december 28-án 20 órakor Miskolcon, a Baross Gábor utcában a Tiszai pályaudvar várótermében kölcsönkérte telefonálás céljából az ismerőse mobilját, majd miután befejezte a hívást visszaadta neki. Később kérés nélkül a férfi erőszakkal elvette a készüléket, a sértett, amikor vissza akarta szerezni a telefonját, az elkövető megütötte, és megrúgta őt, és távozott a helyszínről.

 

Majd a férfi 2021. augusztus 11-én 18 óra körül Miskolcon, Baross Gábor utcában egy italbolt előtt egy férfit előzetes szóváltás nélkül bántalmazott, több alkalommal megütötte, aminek következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

A nyomozók a több hónapon keresztül tartó nyomozás eredményeként az elkövetőt azonosították, majd 2021. október 12-én gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában