Rendőrségi összefoglaló

2021.04.08. 10:00

Szabálysértés és 8 baleset történt az elmúlt 24 órában

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Miskolci, a Mezőkövesdi és az Encsi Rendőrkapitányság 2021. április 7-én járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen három férfival szemben indított eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi és az ózdi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Miskolci és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában