Lezárt ügy

2021.01.18. 15:00

17 mázsa makkot lopott

A megalapozott gyanú szerint egy rudabányai férfi 17 mázsa makkot tulajdonított el az erdőből, majd azt értékesítette. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves rudabányai férfival szemben.

A gyanúsított 2020. október 26-a előtt a Rudabánya melletti erdőben 17 mázsa csermakkot gyűjtött össze, – a terület tulajdonosának engedélye nélkül – amit a házában tárolt, majd értékesítette egy vevőnek, aki azt egy teherautóval szállította el.

A járőrök 2020. október 26-án ellenőrizték Ormosbánya mellett a teherautót és ennek során találták meg a 31 zsákba csomagolt, lopott makkot.

Fotó: police.hu

A vevők 285.00 forintot fizettek az általuk legális üzletnek vélt vásárlás során az egyébként csaknem félmillió forintot érő makkért.

A nyomozók mind a vételárat, mind a makkot lefoglalták.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában