lezárt akta

2020.12.04. 15:40

Rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

Forrás: police.hu

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két helyi, valamint egy nagybarcai férfival szemben. Az elkövetők 2019. október 23-a és november 19-e között, egy kazincbarcikai hulladékkezelő telephelyről, több mint hárommillió forint értékű rézkábelt tulajdonítottak el. A nyomozás eredményeként a rendőrök az elkövetőket – előállításukat követően – 2020. november 19-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított színesfémkábelek nagyobb részét a nyomozók lefoglalták, és visszaadták azokat a jogos tulajdonosának.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában