fenyegetés

2020.11.02. 12:30

Óvodást fenyegetett veréssel

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 38 éves nő ellen zaklatás vétsége miatt.

Horváth Imre

Forrás: police.hu

A vádirat szerint a taktaharkányi vádlott haragos viszonyban van a szomszéd családdal. 2019. október végén a szomszéd nő óvodás korú gyermekeit az óvodában azzal fenyegette meg, hogy őket is és szüleit is bántalmazza. A gyermekek anyja ettől annyira megijedt, hogy egy hétig nem merte óvodába engedni a gyermekeit.

Az eseményt követő napokban a vádlott a házának udvaráról meglátta a szomszédját – a megfenyegetett gyermekek anyját –, és azt kiabálta át neki, hogy a lányával fogja megveretni őt és gyermekeit is.

Tartsa távol magát

A sértett nő, hogy elkerülje a további szóváltást, bement a lakásába, azonban a vádlott ezután is átkiabált azzal, hogy ha elkapja, eltöri a nyakát.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta, egyidejű pártfogó felügyelet elrendelésével, valamint külön magatartási szabályként, annak előírásával, hogy a vádlott a bűncselekmény sértettjétől tartsa távol magát, és vegyen részt agressziókezelő tréningen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában