Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.09.22. 20:00

Közúti ellenőrzés, tűz, halálos baleset

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban szeptember 16-a és 22-e között.

Mentőhelikopter érkezett a helyszínre

Fotó: Tóth Balázs

Megmentették az életét, majd el akart menekülni – Üzemanyag csepegett a felborult autó vezetőjére, aki nem tudott kimászni a roncs alól. A rendőrök megemelték a járművet, amikor a fiatal férfi megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Két óra alatt őrizetbe vették a sajóbábonyi betörés gyanúsítottját – Alig két óra alatt azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a férfit, aki betört egy sajóbábonyi családi házba.

Tűz ütött ki egy tiszalúci melléképületben – A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

A csendes gyilkos ellen - A kiemelt akcióban minden közúti jogsértésre reagálnak a rendőrök – nem csak nálunk.

Megtartotta a talált mobilt – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Ott hagyta a taxi, közlekedési jelzőtáblát dobott utána – Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 55 éves helyi férfival szemben.

Jogerős a szexuális erőszaktevők büntetése – Egyetlen vádlott büntetését enyhítették a másodfokú ítéletben.

Anyagi káros baleset történt a 37-esen – Összeütközött két személyautó a 37-es főúton, Bodrogolasziban, a Hosszú utca közelében.

Felismerik? Megerőszakolt egy nőt Miskolcon – A borsodi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához.

Ittas nyolcas – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket nyolc, ittas járművezetővel szemben folytatott.

Betakarítás előtt ellopta, ki ismeri fel? – A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

Garázs égett Sátoraljaújhelyen – A tűzoltók megfékezték a lángokat.

Hármas ütközés Selyeben – A járművek akadályozzák a forgalmat a Kossuth utcában.

Vascsővel és karddal okoztak sérüléseket – Azért támadtak a fiatal férfira, mert az a barátnőjével külföldre akart menni.

Nappal szüretelt, éjjel betört – Egy mádi betörés helyszínén tartottak szemlét a nyomozók, amikor kollégáik már elfogták az elkövetőt.

Fizetés nélkül távoztak – A szerencsi rendőrök egy napon belül elfogták a két prügyi férfit.

Halálos baleset Bükkábránynál – Egy motorkerékpár vezetője veszítette életét a 3-as számú főút 153-as kilométerénél Bükkábrány belterületén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában