Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2019.08.25. 20:00

Halálos baleset, rendőrökre támadtak, garázdaság

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban augusztus 19-e és 25-a között.

Elfogás hét órán belül – A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon egy nőt, és elvette az értékeit.

Kétszer is lecsapott idős áldozataira a gyanúsított – Az utcán támadhatta meg idős áldozatait az a fiatalkorú, akinek a mai napon letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

Súlyos motoros baleset Nyékládházánál – Személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt szerdán délután Nyékládházán.

Árokba hajtott egy autó az M3-ason Hejőkürtnél – A sztráda Vásárosnamény felé vezető oldalán történt az eset.

Dühükben támadtak a magányos járókelőre Miskolcon – Augusztus 17-én, szombaton éjjel Miskolcon a Mindszent téren egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalember megtámadta a miskolci rendőrkapitány-helyettest és elvették mobiltelefonját – tájékoztatott Dr. Barkó Tamás, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség szóvivője.

Berúgta a miskolci busz üvegajtaját – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Halálos baleset Tarcalnál – A 38-as számú főúton motorkerékpárral közlekedő fiatalok szenvedtek balesetet.

A börtönben sem hagyott fel a bűnözéssel – A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség csalás vétségének kísérlete miatt vádat emelt egy 35 éves káli férfival szemben.

A felüljárón ütköztek Mezőkövesdnél – Két személyautó ütközött össze pénteken délután Mezőkövesd közelében, a lövői út M3 felett átívelő felüljáróján, a budapesti fel- és lehajtónál.

Lakásán támadt idős áldozatára a gyanúsított – Lakásán, éjjel támadhatta meg idős áldozatát az a férfi, akinek pénteken letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

Agyrázkódást szenvedett Bánkútnál – Egy negyven év körüli férfi esett el kerékpárjával 14 óra körül a bánkúti útelágazásnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában