Tragédia

2019.08.09. 16:00

Apa és gyermeke halt meg a balesetben

Lengyel szülők és csecsemőjük utazott az autóban, amely egy kamionnal ütközött csütörtökön a 37-esen.

Hegyi Erika

A kamion üzemanyagtartálya kigyulladt az ütközés után

Fotó: SfL

Súlyos baleset történt csütörtökön reggel 8 óra előtt Szerencs közelében. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy bosnyák kamion ütközött össze egy lengyel személygépkocsival. Az autóban hárman utaztak, a 30 év körüli szülők és a gyermekük.

Tetején landolt

Az ütközés következtében a személyautó az árokba sodródott és a tetejére borult, a kamion üzemanyagtartálya pedig kigyulladt. A műszaki mentést a szerencsi hivatásos tűzoltók hajtották végre.

 

Az egységek eloltották a tüzet, áramtalanították a balesetben érintett járműveket és feszítővágó berendezések segítségével három embert szabadítottak ki a személyautóból.

Válságos állapotban

Leskó Diánától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársától megtudtuk, a mentők kiérkezésekor a három személy nem mutatott életjelenséget. A mentők hosszú percekig küzdöttek az életükért. Az édesapát és a két hónapos csecsemőt nem sikerült megmenteni, de az édesanyának visszatért a keringése. Őt válságos állapotban szállította a mentőhelikopter kórházba.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei központi kórház csütörtökön közleményt adott ki, melyben tudatta: a kórházba szállított beteg súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, de személyiségi jogaira tekintettel az intézmény egyelőre nem adhat ki róla információkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában