Gazdit keresnek

2024.02.10. 19:00

Őket ajánljuk, ha örökbefogadna egy árva kutyust

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot.

Boon.hu

Három tündéri kutya keresi szerető gazdáját

Fotó: MÁSA

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Ingrid 7-8 hónapos, közepes termetű, nagyon kedves kutyalány. Hónapok óta az utcán csavargott egy településen, próbált az emberekhez közeledni, de elzavarták.

Ingrid


Alfonzó 10 hónap körüli kan kutya. A Vasgyárból érkezett soványan, a fején egy hatalmas vágással. Ráadásul még parvós is volt, de szerencsésen túlélte a szörnyű betegséget is. Hihetetlenül kedves kutya, imádja az embereket.

Alfonzó


Csepel gyönyörű, felemás szemű erős, izmos kan kutya, körülbelül 1,5 éves. Emődön csavargott hónapokig, onnan került be hozzánk. Jó erőben lévő gazdiknak ajánljuk.

Csepel

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában