Utazás

2023.12.07. 10:18

Tokióból hozza az ajándékokat

Másodszor utazott Japánba Sáfrány Péter, a Miskolci VSC cselgáncsozója.

Kolodzey Tamás

Sáfrány Péter a japán főváros megismerésére is szakít időt

Forrás: Olvasónk

„Elsőre felejthetetlen élményeket szereztem a felkelő nap országában, így nagyon vártam az újabb találkozásunkat – mondta a messzi távolból portálunknak a zöld-fehérek dzsúdósa, majd hozzátette: – Szeretek utazni, jó érzéssel tölt el, hogy járhatom a világot, persze az utakat nem adják ingyen, sokat kell értünk dolgozni a tatamin. Az itt rendezett Grand Slam-tornán vettem részt, most pedig a kéthetes edzőtáborban, remek felkészültségű és nagyszerű tudású, valamint technikájú partnerekkel harcolok a szőnyegen. Tényleg sokat tanulhatok, elvégre a műfaj őshazájában tréningezem.”

Forrás: Olvasónk
Forrás: Olvasónk

Kellemest a hasznossal

Mivel minden pazar, igazán jól érzem magam idekint – folytatta a szűkebb pátriánktól mintegy tízezer kilométerre lévő szigetország fővárosából Sáfrány Péter. – Az edzések kemények és a munka közben tényleg sokat fejlődhetek. A kellemest összekötöm a hasznossal, ugyanis a hatalmas város látványosságait is szorgalmasan nézegetem. A karácsonyi ajándékokban még nem gondolkodtam, de biztosan találok majd a szeretteimnek megfelelő meglepetéseket a fa alá, hiszen olyan egyszerűen nincs, hogy errefelé valami nem kapható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában