Ajándék

2023.12.06. 14:37

Mikulás járt Martonyiban

Vármegyénk 300 lelkes településén első alkalommal járt Mikulás. Útja során megajándékozta Martonyi mind a 40 gyermekét, akik egész évben jók voltak.

Boon.hu

A Mikulás települést hintón járta be két krampuszával együtt. Az Összefogás egyesület megyei és helyi vezetőjeként Rácz Miklós szervezte az egész falut átfogó, minden gyermeket elérő rendezvényt. Az egyesület maga gondoskodott díszkivilágításról, ott ahol ez hiányzott.

A Mikulás útjat Martonyiban dalok, zenék, csengettyű szó és számos, kedves gyermekek által előadott vers kísérte.

Sokan örökítették meg ezt az eseményt a Mikulással és a krampuszokkal való közös fotóval.

Számos támogató

A nemes civil kezdeményezésnek számos támogatója volt: a csomag összeállítása a Budapesti Palota Discont közreműködésével történt. A díszvilágítást szintén a Budapesti Palota Discont biztosította kedvezményes áron. Az értékes, szép hintó Rusznyák Elemértől érkezett, a fogathajtó Rusznyák Kevin volt. Támogatók: dr Balogh Nikolett és Raffael Attila az Összefogás Egyesület Elnöke volt.

 

A Mikulást Hankó József személyesítette meg, a krampuszokat Kálló Anikó, Kálló Zsaklin, Kállai Nikolasz, Kállai Patrik. A szervezők az Összefogás Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete részéről, Kalocsai Vivien és Rácz Miklós volt.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a felajánlást tevőknek, minden részvevőnek. A megajándékozott gyerekek csillogó tekintetét látva úgy gondolják, hogy így első alkalommal is jól sikerült a rendezvény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában