Óévbúcsúztató a Szent István téren

2023.12.30. 20:30

A Zaporozsec Miskolcon hozza majd lázba a közönséget

A zalaegerszegi Zaporozsec zenekar háromnegyed 10-től egy órán át lesznek felelősek a miskolci bulihangulatért.

Hatalmas hangulatot teremt a Zaporozsec

Fotó: MW

Fergeteges utcabállal várják óévbúcsúztatásra a miskolciakat a Szent István térre szilveszter éjjelén. Az ingyenes program 18 órakor a Vadkelet koncertjével indul, és másnap hajnali 2 óra tájban Tomy Montanával zárul. Közben fellép többek között a Bikini és Vígh Attila, azaz Willcox is. És itt lesz a zalaegerszegi Zaporozsec zenekar. Ők háromnegyed 10-től egy órán át lesznek felelősek a miskolci bulihangulatért.

- Egy átlagos nyári délután volt. A legenda szerint éppen fociztunk. Ekkor jött az ötlet: „Csináljunk zenekart!” - írta a kezdetekről a Zaporozsec zenekar. Megkapó spontaneitás. Így csak nagy dolgok kezdődnek. „Csináljunk!” Beszáll, indít, egyes, gáz… Azóta is robogunk, a kocsiban a dalaink szólnak, visszük őket „ezer tájon át”. Nem sietünk, élvezzük az utazást. Mégis sok helyen megfordultunk már. 2015-ben az első albumon Mr. Gorskyval az űrben kalandoztunk, jártunk a Holdon, voltunk a Marson, lelógattuk a lábunk a világ peremén, de volt, hogy parányi atomok körül körözve kutattuk a szerelem mibenlétét. 2018-ban feltettük a második lemezt. Ez volt a Pixelek. Kaleidoszkóp szemű lányok, Éjjeli pillangók és Movie Starok társaságában úgy éreztük ez a túra már inkább egy őrült trip. Ebben a fergeteges forgatagban kellett újra rátalálnunk darabjaira hullott önmagunkra. Rájöttünk, hogy ez már nem sétakocsikázás. De itt vagyunk, suhanunk, ha akarod téged is felveszünk, és gurulunk a „végtelenbe és még tovább” - írták a fiúk magunkról, mi pedig meghallgathatjuk őket vasárnap este a miskolci Szent István téren.

A program a miskolci Szent István téren:  

18:45 Vadkelet  

18:45-19:45 Bárány Attila  

19:45-20:45 Bikini 

20:45-21.45 Willcox  

21:45-22:45 Zaporozsec  

23:00-00:30 Imanbek  

00:30-02:00 Tomy Montana  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában