Büszkeségünk

2023.12.02. 18:31

A Ieginspirálóbb nő lett Binda Nikoletta

Lehoczki László nevelt lánya megnyerte a Femcafe.hu Inspiráló Nők Díjat a leginspirálóbb civil teljesítmény kategóriában.

Boon.hu

Binda Nikoletta

A Femcafe.hu idén ötödször rendezte meg az Inspiráló Nők Díj versenyt. A programban ösztönző női példaképeket mutattak be. Olyanokat, akiknek a munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat mindeni számára. Ahogy korábban, most is hét kategóriában keresték a leginspirálóbb nőket az olvasók segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, az olvasók pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre. 

A leginspirálóbb jelöltek között volt Binda Nikoletta is, aki 2006 óta a Lehoczki László vezette Spider Mentőcsoport kutyás keresője,  és több alkalommal vett részt katasztrófák utáni mentőakciókban Lehoczki Lászlóval, aki egyben nevelőalpja. 

Binda Nikoletta így foglalta össze életének alapeveit: "Munkásságom fő inspirálói, nevelőapám és a kutyáim. A mindennapjaimban a kisfiam, a párom, a családom és a barátaim inspirálnak..." 

Gratulálunk az elismeréshez!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában