Helyi életstílus

2023.11.17. 07:30

Szombat: Esti Kornél koncert Miskolcon (videó)

Miskolc - Jelenleg a 2024-ben megjelenő legújabb nagylemezük dalain dolgoznak.

Boon.hu

A több mint 15 éves Esti Kornél zenekar november 18-án lép a miskolci Helynekem színpadára. 

Eddig hat nagylemezt és egy újrahangszerelt dalokat tartalmazó, egyórás filmmel kiegészített válogatáslemezt jelentettek meg. Teltházas budapesti koncertjeik mellett a vidéki klubok és a fesztiválok állandó fellépői. 2021-ben dupla Akvárium NagyHallos koncerttel ünnepelték 15 éves fennállásukat, 2022 tavaszán jelent meg hatodik, Nyitva hagytamcímű albumuk. A zenekar tagjai: Bodor Áron – ének, billentyű; Lázár Ágoston – dob, vokál; Lázár Domokos – gitár, ének; Horváth Kristóf – gitár; Pályi Ádám – basszusgitár; Veres Imre – gitár. Jelenleg a 2024-ben megjelenő legújabb nagylemezük dalain dolgoznak. 

A vendégzenekar a sodró gitárzenéjéről, nagyívű refrénjeiről és szeretetteljesen cinikus szövegeiről ismert Felső Tízezer 2015 óta létezik, azóta pedig már négy lemezük jelent meg. A powerpop és az alternatív zene hagyományait ötvöző zenekar szoros kapcsolatot ápol a DIY/csináld magad-mozgalommal is, ami tetten érhető videóklipjeikben, kiadványaikban és koncertjeiken egyaránt. A zenekar 2022-ben bemutatta Elkerülhetetlen című negyedik albumát. A koncerten fellépők visszafogott invitálása így hangzik: Gyertek és b****uk ki együtt a szívünket a p***ába! Kapunyitás 20 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában