Sül majd a sok krumplis lángos

2023.11.19. 07:00

Ismét megrendezik Bánhorváti legnagyobb gasztronómiai fesztiválját

November utolsó szombatján várják a háztáji ételek kedvelőit a településre.

Boon.hu

Sokak kedvence a krumplilángos

Tizenötödik alkalommal szervezik meg a Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivált november 25-én, szombaton, 13 órától a helyi Sportcsarnokban és környékén. A lángoson kívül meg lehet majd kóstolni a laskát, a görhőt, a herőcét és Berzéte testvértelepülés sztrapacskáját is. A jó hangulatról az Agyagbanda gondoskodik az asztalok között. Rajtuk kívül fellép majd a Tardonai Néptáncegyüttes, a Velezdi, valamint a Szabad Szombat Táncegyüttes, továbbá a Bulgáros Régizene Rend Együttes és lesz moldvai táncház is. Sztárvendég a Firkin Zenekar. 

Egész délután ingyenes programokkal – kézműves vásár, kovácsműhely, népi játszótér, kézművesség, angyalbögyörő és gombócjósda, napi arcfestés és csillámtetoválás - várják az érkezőket. A rendezvény fővédnöke Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselője – tette közzé közösségi oldalán a Berkes János Művelődési Ház és Könyvtár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában