Termelői nap

2023.10.15. 17:35

Újra termelők lepték el Miskolc belvárosát

Az év utolsó előtti termelői vasárát rendezték meg vasárnap Miskolcon.

Boon.hu

Fotó: Vajda János

A Miskolci Termelői Napot minden hónap harmadik vasárnapján rendezik meg Miskolc belvárosában, az Erzsébet téren. A nap folyamán helyi és környékbeli termelők és kézművesek kínálják termékeiket, amelyeket akár meg is kóstolhatnak az érdeklődők. 

Az állatok világnapjához volt köthető az októberi Miskolci Termelői Nap, így meglepetés állatsimogatóval is várták a látogatókat. 11 és 12 óra között a Csender zenekar muzsikaszóval szórakoztatta az érdeklődőket. Az őszi termelő vásár lehetővé tette a helyi gazdálkodóknak és kézműveseknek, hogy bemutassák termékeiket és a közösség számára elérhetővé tegyék friss, szezonális termékeiket. 

Ezek a vásárok hozzájárulnak a helyi gazdaság fejlődéséhez, és lehetőséget kínálnak az emberek számára, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljenek azokkal, akik termékeiket termelik. A mostani vásár ideális volt a szezonális alapanyagok beszerzésére is az őszi ételek elkészítéséhez, valamint az otthoni dekorációkhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában