Programok

2023.10.05. 15:00

Sokan érdeklődtek a Turizmus Világnapi programok iránt

A MIDMAR Kft. változatos, egy hétig tartó programsorozattal emlékezett meg az elmúlt héten a Turizmus Világnapjáról. A programelemek sorát a szeptember 23-ai „Selmecbányától Miskolcig” című garantált séta nyitotta meg az Egyetemvárosban, melyen több mint 40 érdeklődő vett részt.

Boon.hu

Szeptember 26-án a Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum diákjai látogattak el a Tourinform irodába, ahol az információs iroda feladataival ismerkedhettek meg részletesen. A MIDMAR Kft. a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetével is folyamatos szakmai kapcsolatot tart. 

 

A kft. ügyvezetője, Orosz Eszter a jövő szakembereit felsőfokon képző intézménynek szakkönyvekből álló csomagot adott át, melyek az egyetemi hallgatók és az oktatók részére egyaránt hasznos segítséget jelentenek.

 

A szakmai programokat gyarapította a lillafüredi Hétmérföldes Meseút bejárása is. A turisztikai szakemberek Zámborszky Eszter ötletgazda segítségével mentek végig a különleges szépségű útvonalon, ami sokak számára még kevésbé ismert látnivalót kínál.

 

A szombati nap a krimi jegyében telt, a Tourinform irodától induló „Detektív hétvége Miskolcon” című játék keretében a belváros utcáin nyomozhattak a lelkes résztvevők egy rejtélyes haláleset ügyében. A világnapról történő megemlékezések sorát még különböző játékok, kvízek és online letölthető kiadványok gyarapították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában