Utcazene

2023.09.12. 10:22

Imádta a közönség a Popsulis gyerekeket

A Közönség díj második helyezettjei lettek a lelkes gyerekek Tokajban.

Boon.hu

A Premier Popsuli csapata

Forrás: Facebook/Farkas Péter

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Tokaji Utcazene Fesztivált, amelyen a Premier Popsuli csapata is részt vett. A fiatalokkal Gulyás Sára és Farkas Péter, a Zsaya zenekar tagjai foglalkoznak, mint arról Péter a közelmúltban megjelent podcast beszélgetésben is mesélt portálunknak. A közönség pedig a jelek szerint imádta a gyerekek produkcióját, ugyanis a szavazatok alapján második díjat vehettek át.

A büszke tanítók és tanítványaik
Forrás: Facebook/Farkas Péter

„Közönség Kedvence II. DÍJ!!! Röpködünk a Boldogságtól! Fantasztikus hétvégén vagyunk túl!!! 75 zenei formációból - a gyerekek tehetségének és a csodás közönségnek köszönhetően - a második helyre értünk, ami számunkra óriási dolog! Hálásak vagyunk a sok-sok szavazó céduláért, tapsért, üzenetekért és gratulációkért! Köszönjük a szülők rengeteg segítségét + a Premier Ami támogatását. Az élet úgy rendezte, hogy a Díjat a suli legrégebbi és az egyik legújabb motorosa vehette át, keretbe foglalva az eddigi három évünket. Gratulálunk a többi díjazottnak is és köszönjük a szervező Tokaj Kincsei Egyesület munkáját.” - írta bejegyzésében Farkas Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában