Előadás

2023.09.18. 15:30

A betegségek megelőzéséről

A szív és érrendszeri betegségekről, valamint a kvantumbiológiáról is szót ejtett Prof. Dr. med. Dr. phil Sebestény Tamás Mezőkövesden.

Boon.hu

Forrás: mezokovesd.hu

A professzor „Kor és kór fékezés” címmel tartott előadást a Rendezvényközpontban szeptember 13-án.

– A betegség az elektron és oxigénhiány, a betegség az gyulladás. Ezek a fogalmak minden betegségnek az előszobájában ott vannak és a betegség kifejlődését segítik elő. Ezek a folyamatok, ha csírájában el vannak fojtva, akkor vissza tudjuk szorítani a betegséget. Ezek a folyamatok visszaszoríthatóak, ha figyelünk arra, hogy milyen vizet fogyasztunk és mennyit mozgunk a szabad levegőn, a mozgás öngyógyító erejű. Ezen kívül fontos az éjszakai alvás is. Ha mindez működik, akkor a szerveinket rendeltetésszerűen tudjuk használni – mondta Sebestény Tamás. 

A professzor beszélt a szív és érrendszeri betegségekről, kiemelte a szív szerepét a szervezetünk működésében, szót ejtett az akupunktúrás kezelés előnyeiről és hatásairól. Elmondta például, hogy a kvantumbiológia Szentgyörgyi Albert nevéhez fűződik, aki azt kutatta, hogy hogy lehet közös nevezőre hozni a fizikát és a biológiát. Emellett a daganatos betegségek új gyógyítási módjáról is megosztotta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában