Helyi életstílus

2023.08.19. 11:35

A felsőzsolcai nyugdíjasoknak gyógyfürdőzést szerveznek

A Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ kirándulást szervez a 65. éven felüli felsőzsolcai nyugdíjasok részére.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Németh András Péter

Az augusztus 30-ai program férőhelyeinek száma korlátozott, ezért a részvétel a jelentkezés sorrendjéhez kötött – tájékoztatott Gladics Jánosné intézményvezető. A kirándulás úti célja a Hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő. Az idősek körében igen kedvelt program a város önkormányzatának támogatásával valósul meg – tette hozzá az intézményvezető. Az utazás és a fürdőbelépő az önkormányzat támogatásával ingyenes, az étkezésről minden résztvevőnek önállóan kell gondoskodnia.

Az önkormányzat saját forrásból kívánja biztosítani a lehetőséget az idősek körében népszerű programokon történő részvételre azok számára is, akik nem tagjai a városban működő civilszervezetnek. Természetesen a szervezeti tagság sem kizáró ok. Részvételi szándék jelzésére augusztus 23-ig van lehetőség a Felsőzsolcai Szociális Szolgáltató Központ 06/46-383-520-as telefonszámán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában