Popsuli Farsang 2023

2023.01.25. 21:00

Popsulis tehetségek lépnek fel a farsangon

A Premier PopSuli zenekarainak koncertjét hallgatják meg az érdeklődők január 28-án (szombat) este 8 órai kezdettel Miskolcon az Ifjúsági Házban.

Az AkuPUNKtúra zenekar is fellép a farsangon

Fotó: olvasó

A Premier Popsuli 2019-ben alakult, azzal a céllal, hogy a tehetséges gyerekeknek olyan szolgáltatást nyújtson, amely máshol nem elérhető. Ennek lényege, hogy személyre szabott oktatási módszerekkel, tananyagokkal nem csupán zenei képzést ajánlanak, hanem olyan komplex oktatási formát, amelyben a diákok széleskörű tudásra tesznek szert, a zenei programok használatán, a színpadi fellépési technikákon túl a társas kapcsolatok, nyelvi készségek, soft-skillek terén. A Premier PopSuli célja a hazai könnyűzenei oktatás megújítása új módszertant és megközelítéseket alkalmazva annak érdekében, hogy a tanulás élményszerű legyen a gyerekek számára, ugyanakkor megőrizve és kiemelve a hagyományos zeneoktatás értékeit - írják a meghívóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában