Odaadó Program

2022.12.19. 12:00

Fontos segítség az encsi időseknek

Új internetes portál segítségével kereshetnek a nyugdíjasok vállalkozókat, szolgáltatókat.

Csatlakozott az Odaadó Programhoz az encsi önkormányzat. A programot a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. és a Civilút Alapítvány együttműködése hozta létre, csakúgy, mint a www.odaado.hu oldalt.  Az internetes oldal hiánypótló és szemléletformáló platform, amelynek célja, hogy az idősebb korosztály tagjai az internet segítségével könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízhatónak, odaadónak vallják magukat. A portál működése egyszerű és átlátható. Az ingyenes regisztráció után a vállalkozók, intézmények létrehozzák saját profiljukat, bemutatva az általuk kínált szolgáltatásokat. A regisztrált felhasználók, azaz az idősebb emberek pedig ezen profilok alapján, egy összetett keresőrendszer segítségével tudják megkeresni a számukra megfelelő vállalkozót, szolgáltatót.

A szolgáltatás megrendelése nem az Odaadó portálon keresztül történik, így az oldalon nincs pénzmozgás. A portál a szolgáltatók megtalálásában és a kapcsolatfelvételben nyújt segítséget, hitelességét az az értékelő rendszer biztosítja, amelyen keresztül a felhasználók személyesen értékelhetik a szolgáltatások megbízhatóságát, színvonalát és ár-érték arányát.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában