Törzshely 2022

2022.04.22. 09:00

Törzshely-győztes lett a Paris

Egy meghitt kis kávézó a városhoz közel, de távol annak minden zajától.

ÉM

A Borsod Online Törzshely elnevezésű nagy sikerű versenyében a megyeszékhelyek kategóriájában szoros versenyben a miskolci Paris Kávézó diadalmaskodott. Fridély Gábor a népszerű találkozóhelyet egyéni vállalkozóként tíz éve üzemelteti.

Fridély Gábor. Fotó: Ádám János

– Ez egy kis kávézó a városhoz közel, de távol annak minden zajától – fogalmazza meg. Azért kapta a Paris Kávézó nevet, mert 1997-ben egy fűszerboltból lett kialakítva két üzlethelyiség, amiből az egyik egy kozmetika lett, míg a másik a kávézórész. Mind a kozmetika, mind pedig a kávézó az akkori nyitásakor párizsias hangulatot árasztva Paris névre keresztelődött. Mostanra ez a dizájn már megszűnt, de a név megmaradt – még úgy is, hogy azóta több tulajdonosváltáson ment át a helyiség – idézi fel.

Délutáni vendégfogadás

– Egyfajta délutáni kávézó vagyunk. A vendégeink igényeihez igazodva kora délutántól az esti órákig tartunk nyitva. Teljes körű italválasztékunk van a hűtött és forró italokból, nagyon büszkék vagyunk a kávékülönlegességeinkre és a koktélválasztékunkra – ismerteti a vállalkozó. – A kávézó kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására. Az egyéni vállalkozóként üzemeltetett kávézóban legtöbbet jómagam dolgozom, de nagy segítségemre kisegítőként még hárman működnek közre. A kellemes, barátságos környezet mellett sokszínű választékkal, egyedi igények kielégítésével, kávé- és italkülönlegességeinkkel szolgálunk vendégeinknek. Nincs olyan különleges dolog, amit máshol nem kaphat meg a vendég, de mégis mindent mássá tesz a tálalás és egy kis plusz, amit mi adunk hozzá. Legyen az egy szemet gyönyörködtető pici mentalevél, látványos dekoráció a kelyheken, a barátságos kiszolgálás vagy a napi, heti és hétvégi akciók, különböző nyereményjátékok, melyekről minden friss információt egy ismert közösségi oldalon közlünk napi rendszerességgel. Ezzel tesszük változatossá a mindennapokat és kedveskedünk a hozzánk betérőknek, érdeklődőknek. Az alsó szint megnyitását követően biliárd, csocsó és darts várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat. A biliárdasztal egyedülálló a városban, hiszen egy Brunswick versenyasztallal várjuk a kedves vendégeinket. Vállaljuk hétvégi bulik, osztálytalálkozók, születésnapi, névnapi összejövetelek, valamint bármilyen ünnepi és egyéb rendezvények lebonyolítását akár hatvan főig – fejti ki Fridély Gábor.

Nézze meg a galériánkat!

Nézze meg a videónkat!

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

A Paris Kávézó csapata

(A borítóképen: Kellemes, barátságos környezet sokszínű választékkal. Fotó: Ádám János)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában