Gazdit keresünk

2021.10.03. 15:30

Szamba, Bubuka és Dana várja a gazdit

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat. Facebook-oldalukon minden gazdikereső négylábú megtekinthető.

Detzky Anna

Forrás: MÁSA

A leendő örökbefogadóktól bemutatkozó levelet kérnek e-mailben vagy üzenetben. Időpont-egyeztetést követően a kiválasztott kutya vagy cica meglátogatható a menhelyen. A kutyákat csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 15 ezer forint. További tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető az alábbi számon: 30/232-1890.


Szamba másfél-két éves, kis méretű, keverék szuka. Júniusban hozta világra egy táborhelyen nyolc pici kölykét. A kicsik azóta már felcseperedtek, és mind gazdisodtak. Már csak az anyuka vár gazdira. Barátságos, bújós, emberi társaságra vágyó, nyugodt természetű, könnyen kezelhető kutyus.


Bubuka négy hónapos, keverék, cirmos kandúr. Körülbelül három hete van a menhelyen, még újnak számít. Eleinte kicsit félénk volt, de nagyon gyorsan kinyílt. Végtelenül kedves, bújós cica lett belőle. Aranyos családi kedvenc lehetne belőle egy szerető gazdi társaságában, aki gondoskodna róla.


Dana négyéves, kis testű, keverék szuka. Sokáig Ongán kóborolt, onnan került át a MÁSA-hoz. Dekoratív külsővel rendelkezik, cakkozott füleivel és más szőrpamacsaival kitűnik a többi kutya közül. Kíváncsi, érdeklődő, kedves az emberekhez, és más ebekkel, leginkább kanokkal is szívesen barátkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában