Új videóklip

2021.09.03. 14:30

Egyszerűen csak körülölel Juhász Marci új dala

Újabb klippel rukkolt elő Juhász Marci néhány nappal ezelőtt. A dal, ami kicsit más című szerzemény is szerepel a hamarosan megjelenő lemezén.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Németh Dominik

A keserédes, nosztalgia-ízű dal kellemes hallgatnivaló összebújáshoz, kádban relaxáláshoz, ablakból esőbámuláshoz is, de régi kedves emlékek felidézéséhez is tökéletes. Hallgasd meg itt!

Hogy mégis hogyan született, azt Marci barátnője, Kinga írta le – aki nem csak a bohóckodásban partnere az énekesnek, hanem a zenélésben is. A háttérben ilyen meglepő apróságokkal is támogatja őt.

Ez a dal egy kicsit más

„Hosszú volt az út a harmincadik szülinapodig, ami egyben az első lemezed első dalának, a Süllyedő hajónak a premierje is volt. Emlékezetes nap, izgalommal, szorongással, örömmel és annyiféle érzéssel teli. De ez nem volt elég. Kicsit spiccesen este 11-kor te még bizonyítani akartál. Szóval találomra választottam egy dalszöveget. Te pedig énekeltél és játszottál. Így született meg ez a dal, ami egy kicsit más. Körülölel. Egyszerűen csak körülölel. És ez néha éppen elég.” – jegyezte le emlékül Kinga.

Természetesen Marcit is megkérdeztük erről, illetve arról is, hogyan dolgozik Bodzás Attila szövegeivel.

– Nálam a dalok mindig hirtelen jönnek. Valamit érzek legbelül és miközben bármit csinálok, legyen az autóvezetés, vagy bármi, akkor azonnal fel kell vennem, mert különben elfelejtem. Egyszerűen elkezdek valamit játszani, arra pedig ráéneklek, amit találok Bodzás Ati szövegei közt. Általában az ő kész szövegeivel dolgozom, és ezt alakítjuk kicsit, miután kitaláltam a dallamot. Van hogy hozzáírunk, vagy éppen elveszünk belőle, de közös a munka – árulta el Marci.

Tábortűznél

A múlt hétvégén Alsóörsön a Tábor Fesztivál legutolsó fellépőjeként egy hatalmas máglya mellett szórakoztatta dalaival a közönséget. Szombat éjjel még a Rómeó Vérzik frontembere, Kovács Koppány is beszállt a hajnali muzsikálásba, igazi örömzenélés volt és a késői kezdés ellenére meglepően sokan maradtak ébren az egy szál gitáros after partira.

https://www.facebook.com/watch/?v=198190508968006&extid=NS-UNK-UNK-UNK-UNK_GK0T-GK1C&ref=sharing

 

– Alsóörs, hát mit mondjak… óriási volt, és hihetetlen, mennyire sokan megvárták hogy hajnali fél 2-kor elkezdjek játszani. A körülmények nagyon Nomad körülmények voltak, haha, de amikor odagyűltek az emberek, akkor az olyan élményt adott, amit egy színpad nem tud. Talán az emberek közelsége miatt, tudom. De rettentő jó hangulat volt, nagyon élveztem! – mesélte az énekes.

A Sorsszimfóniák című lemez már előrendelhető, részletek Marci Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában