Családi forgatag

2021.08.23. 18:30

Sportos és aktív élmények Felsőzsolcán

Mozgalmas a nyár Felsőzsolcán, egymást érik a különböző napközis táborok és családi rendezvények.

Nagy-Hankó Krisztina

Fotó: Olvasónktól

A „Családi forgatagot” augusztus 7-én tartották. A délután kezdődő rendezvényen az önkormányzat igyekezett mindenkinek kedvére való programot kínálni. A kicsiktől a nagyokig bárki találhatott magának szórakozást – mondta Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere. A Bükk Közterületi Támogató Alosztály kommandós bemutatót tartott, de az érdeklődők akár beülhettek egy tűzoltóautóba is, sőt a lánglovagok habpartival is kedveskedtek a gyerekeknek. Mindezek mellett ügyességi versenyek, ugrálóvár, szelfisarok, arcfestés és bütykölde várta a felsőzsolcai családokat, hogy egy tartalmas délutánt tölthessenek együtt. A rendezvényen Josh adott koncertet, a zenei élmények mellett pedig a gasztronómia sem hiányozhatott.

A negyedik turnusát is megtartották az idei önkormányzati tábornak a Rendezvények Házában, közel negyven gyerek részvételével, akik több sportág alapjait is elsajátíthatták a foglalkozásokon. A közkedvelt foci mellett a floorballt is kipróbálhatták a gyerekek a sporttáborban – mondta a polgármester. Több olyan gyermek volt, aki már korábban is részt vett hasonló táborban.

Veréb Ádám kedvenc sportága a foci, ezért is iratkozott be a táborba. „Nagyon jók a programok, és kirándulni is voltunk. Nekem minden nagyon tetszik” – mondta Ádám.

A gyerekekkel Pásztor Erik, a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola igazgatóhelyettese foglalkozott. A diákok szívesen vettek részt a foglalkozásokon – mondta.

(A borítóképen: Sokat játszottak a gyerekek a sporttáborban Felsőzsolcán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában