A Nemzeti Vágta helyi előfutama

2021.07.31. 09:30

Augusztus 7-én lesz az idei Borsodi Vágta

Zenés-táncos rendezvényekkel, huszárokkal és a család minden tagjának szóló programokkal készülnek.

Budapest Hõsök tere 2. Nemzeti Vágta Döntõ Gyõztes: Németh Sándor

Fotó: MW

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Nemzeti Vágta helyi előfutamát, a Borsodi Vágtát. Az augusztus 7-én esedékes rendezvény idén a legnagyobb valaha volt ilyen esemény lesz a régióban. Ugyanis a szokásos ­események mellett ez lesz az első miskolci járási nap is.

Ennek keretein belül a járás települései mutatják be magukat, például olyan különlegességeiket, amelyekről kevesen tudnak. Ha sikeres lesz a kezdeményezés, új, évente ismétlődő ­hagyományt teremtenek vele.

Fontos tudni mindenek­előtt, hogy idén már nem kell zárt kapusnak lennie a vágtának. Viszont a jelenleg hatályban lévő veszélyhelyzeti rendelkezések miatt védettségi igazolvánnyal látogatható – hívták fel a figyelmet a szervezők.

A programok augusztus 7-én reggel 7 órakor kezdődnek majd Hernádkak-Be­legrádon. A nagyközönségnek szóló rész délelőtt fél 11-kor kezdődik az ünnepélyes megnyitóval.

Több futamon lehet majd szurkolni. A szórakoztató programból pedig itt most a Kiss Kata Zenekar délután 4-kor kezdődő koncertjét emeljük ki.

A részletes programot később olvashatják.

(A borítóképen: A cél a Nemzeti Vágta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában