Tündérszépek 2021

2021.04.19. 07:00

Tóth Vivienre is lehet voksolni a Tündérszépek közönségszavazásán

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás.

Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a napilapokban és a hírportálok címlapján, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Vivien nagyon örült, hogy sikerült továbbjutnia az országos fordulóba, úgy gondolja, rengeteg tapasztalatot szerezhet majd és igyekszik a legjobb formáját hozni a verseny során. Reméli, hogy a Tündérszépeknek köszönhetően új kapuk nyílnak meg előtte, és azt is, hogy sikerül ezen a területen elhelyezkednie.

Vivienben van egy egészséges izgalom, viszont nem szeretné túlizgulni, mert úgy gondolja, az nem vezet sehova. Nagyon várja már, hogy megismerje a versenytársait és a felkészítő tábort is, hiszen az ott megjelent lányok közül kerül majd ki a győztes és reméli, hogy jó kapcsolatokat tud majd építeni a verseny során.

Aki szeretné, hogy Vivien legyen a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, az szavazzon rá és nyerjen értékes ajándékokat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában