Tündérszépek 2021

2021.04.14. 12:00

Még lehet szavazni Aritára

Több mint 80 lány közül sikerült bekerülnie a megyei előválogatóba, majd 30 lány közül elsőnek jutott tovább a zsűri listáján a regionális előválogatóba.

Fotó: Kozma István

Elkezdődött a Tündérszépek központi közönségszavazás fordulója, amelyben az ország hét régiójának közönségkedvencei kapnak esélyt arra, hogy az országos döntőbe kerüljenek. Régiónkból a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vámos Arita kapta a legtöbb szavazatot.

Arita 19 éves miskolci lány, jelenleg egészségügyi tanulmányokat folytat és a kórházban dolgozik gyakorló ápolóként. 12 éve táncol több műfajban, de imádja az extrém sportokat is. A versenyre azért jelentkezett, mert keresi a kalandokat.

A regionális előválogatóba a szakmai zsűri első helyen juttatta tovább, azt pedig az olvasók szavazatainak köszönheti, hogy régiós versenyzőként újra versenybe szállhat és akár az országos döntőbe is bejuthat, ha ismét ő kapja a legtöbb közönségszavazatot. Számára ugyanis ez a visszajelzés annak a megerősítése, hogy helye van a versenyben. Arita célja a Tündérszépek versennyel az volt, hogy kilépjen a komfortzónájából és merjen haladni az álmai felé. Reméli, hogy rengeteg élményt, tapasztalatot és pozitív visszajelzést szerez, amelyeket hasznosíthat majd a későbbiekben.

Most tehát ismét az olvasók szavazatain múlik a továbbjutása. Arita úgy véli, hogy a zsűrinek eddig se volt könnyű dolga, ahogy most az olvasóknak sincs, hiszen hét gyönyörű lány szépsége kerül megmérettetésre. Bízik a közönség szavazataiban, reméli, hogy most is számíthat rájuk.

Szerda éjfélig lehet még szavazni Aritára, aki szeretné, hogy továbbjusson szavazzon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában