Gazdit keresünk

2021.04.13. 18:30

Dini, Luxor és Rocky is szeretne új gazdira lelni

Ezúttal az Ózdi Ebtelep néhány gazdára váró lakóját mutatjuk be.

Dini

A telep Ózdon, a Kovács-Hagyó Gyula úton található. Hétköznap 8–15 óráig tart nyitva. A kutyák megtekinthetőek előre egyeztetett időpontban. Örökbefogadásról érdeklődni lehet az Ózdi Ebtelep Facebook-oldalán üzenet formájában, vagy telefonon, a telep számán: 06-30/740-4297. Az örökbefogadással kapcsolatosan bővebb felvilágosítást ad Pintérné Erika a 06-70/325-2625-ös mobilszámon. A kutyák kihozatali díja, amely a csipet és az oltást tartalmazza, 8500 forint.


Luxor

Luxor kétéves, közepes méretű dog jellegű kan, viszont kisebb testalkatú, mint fajtatiszta társai. Kedves, barátságos, bújós kutyus. Rövid szőréből adódóan eléggé fázós, ezért benti tartásra is ajánlott, kijárással a kertbe. Általában nyugodtan viselkedik, de szeretne sokat sétálni gazdijával.


Dini

Dini kétéves, közepes testű, keverék kan. Kinti tartásra ajánljuk. Szeret kirándulni és hosszabb sétákat tenni. Eleinte félénk, de hamar elkezd barátkozni. Ha már feloldódott, kedves kutyát ismerhetünk meg benne. Játékos, eleven, aranyos kutya. Más ebekkel is könnyen kijön.


Rocky

Rocky hároméves, közepes testalkatú, németjuhász jellegű kan. Következetes gazdi mellé lenne ideális, kinti tartásra. Jó házőrző. A kisebb gyerekeket nem kedveli. Viszont szereti a nagy sétákat, túrákat. Meghálálná, ha új gazdája sok időt szánna rá és kereteket szabna számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában