éljen az olvasás!

2021.04.04. 18:30

A borsodi rendőrök is csatlakoztak a #bookface kihíváshoz

A #bookface kihívás felhívja a figyelmet a könyvekben rejlő varázslatra és az olvasás szépségére az audiovizuális tartalmak térnyerése mellett.

Horváth Imre

Forrás: Instagram

Fotó: Eszter Bukovenszki-nagy

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya csatlakozott az Európa-szerte népszerű mozgalomhoz. Ahogy mondják: azért vesznek ők is részt benne, mert szeretnek írni és olvasni, és nemcsak jelentéseket.

A #bookface fő célja a szórakoztatás, felhívja a könyvekben rejlő varázsra és az olvasás szépségére a főként audiovizuális tartalmakon felcseperedő nemzedék figyelmét. Továbbá így jó néhány számunkra érdekfeszítő kötet karnyújtásnyi távolságra kerülhet hozzánk. Mindezt úgy, hogy a kihívás a másik kezével sem vesz el tőlünk semmit cserébe. A lényeg, hogy úgy kell egy könyvet, illetve a borítóját bemutatni, hogy az összeillik, kapcsolódik, egy közös képet alkot a fotón lévővel, és/vagy a háttérrel.

A kihíváshoz kapcsolódó fotó már felkerült a #bookface Instagram-oldalra:

A fotón Dobi Tamás rendőr százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában