Audioshake zenekar

2020.11.27. 15:00

Vadonatúj Paulo Coelho-klip

Magyarországon a híres író, mindjárt három kiadásban.

Pap Gyula

A Bella Levente által fémjelzett Audioshake zenekar legújabb klipjében Paulo Coelho a főszereplő. A zenekartól legutóbb tavasszal kaptunk egy dalt az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál tiszteletére, a minap pedig egy újabb videóklippel jelentkeztek. A főszereplő ezúttal a közhelyektől hemzsegő idézetei miatt „mémesedett” bestseller író. A világjelenség Magyarországot sem kerüli el. Sommás okosságok, hűtőmágnes igazságok. Végtelen leegyszerűsítés és semmitmondó közhelyek. Akármerre nézünk, ez vesz minket körbe, de legfőképp az interneten jönnek velünk szembe a gyanús mondatok. Nem maradhat feldolgozás nélkül ez az életérzés sem. Gondjaid vannak? Egy kép és egy mondat megoldja. El akarod kápráztatni a környezeted? Csak dobj fel egy fotót egy aranyköpéssel, és már jönnek is a like-ok. Na ez az a világ, ami már valójában nem is az író, hanem az önálló életre kelt műveinek életútját ábrázolja, és hogy mire használunk egyébként fontos gondolatokat – fejti ki Bella Levente.

Csodás átváltozás

A videoklipben olyannyira átszellemülnek olvasás közben a zenekar tagjai, hogy ők maguk is Paulo Coelho-vá válnak és megannyi csoda történik még velük, érdemes megnézni… Vigyázat, humoros és ironikus tartalom!

 

Terveikről Bella Levente egy interjúban elmondta: „Jelenleg, ember tervez, Isten végez állapotban vagyunk – mondjuk ez mindig igaz -, a vírushelyzet rengeteg zenész lába alól húzta ki a talajt. Mi nem sírunk, mert így is volt idén több mint tíz koncertünk – amikor lehetett, megpróbáltuk meghúzni a tempót. A kényszerszünetek viszont remek lehetőséget adnak az alkotásra, új dalok szerzésére, így készült a »Paolo«, és a hozzá tartozó klip is. Ezzel párhuzamosan pedig több új dal is készül. Csak tudjuk hol és kinek megmutatni őket…”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában